HOME O NAMA PROIZVODI REFERENTNA LISTA KONTAKT GALERIJA SLIKA KAKO DO NAS?

"PUTSIGNAL" Društvo za proizvodnju, održavanje i projektovanje signalizacione opreme Subotica
Frana Supila 42
24000 Subotica, Srbija
tel: +381 24 580 282, +381 24 580 232
fax: +381 24 580 436

favorit    home    kontakt
srpski   magyar   english
PROIZVODI / Sistemi Saobraćajnog Upravljanja / TMacs Unapređen centralizacioni sistem saobraćajnog menadžmenta
TMacs Unapređen centralizacioni sistem saobraćajnog menadžmenta TMacs Unapređen centralizacioni sistem saobraćajnog menadžmenta TMacs Unapređen centralizacioni sistem saobraćajnog menadžmenta

TMacs je sistem za upravljanje gradskog saobraćaja. Konfiguracija mu je adaptivna, kompletna i prilagodljiva, i predviđen je da bude neophodno sredstvo za nadgledanje i kontrolu saobraćajne raskrsničke mreže, stanice saobraćajnog monitoringa i svaki kontrolni sistem postavljen na teritoriji.

Razvila ga je čuvena kompanija u Italiji koja je prisutna već 60 godina u polju menadžmenta i koordinacije saobraćajnih raskrsnica, i skupljanja iskustva o expertima saobraćaja koja vade svoj deo u realizaciji najvažnijih kontrolnih centara u zadnjih dvadeset godina i rad sa R&D timom na visokom nivou. Rezultati su ostvareni u TMacsu najmodernijem i najfelksibilnijem sistemu predsavljenom na današnjem tržištu.

TMacs koristi prednosti interneta da čuva informaciju spoljenu sa centralizovanim sistemom da bude dostupna široj skali; svakom korisniku je omogućen pristup kontrolnom centru iz bilo kojeg dela sveta, ako ima internet vezu.

Dodatne informacije: download